↑ «تعیین تکلیف تمام پیکرهای زیر آوار متروپل تا ۲۴ ساعت آینده». خبرگزاری میزان. ۱۱ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.
البته در صورتی که تخریب ساختمان کلی باشد فروش ضایعات توجه پذیر است اما در ساختمان های کوچک و یا تخریب پیش از بازسازی ساختمان فروش ضایعات توجیهی ندارد و معمولاً ضایعات حکم نخاله ساختمانی را دارد که حمل آن در طبقات و همچنین حمل با ماشین نخاله هزینه بر خواهد بود.
↑ «افزایش قربانیان حادثه متروپل به ۱۶ نفر». جامجم آنلاین. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
↑ «کیفرخواست پرونده حادثه متروپل آبادان صادر شد». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۷-۲۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۸-۱۰.
پس از صدور کیفرخواست برای متهمان پرونده ریزش متروپل در ۳۰ تیر ۱۴۰۱ که تعداد آنها ابتدا ۲۰[۷۶] و سپس ۲۱ نفر[۷۷] اعلام شد، برای رسیدگی به این پرونده سه جلسه رسیدگی در شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو اهواز به ریاست قاضی میثم ایمانی در تاریخهای ۱۰ مرداد، ۱۱ مرداد و ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ در شهر اهواز برگزار شد.[۷۸] در حکم بدوی صادره از این شعبه، تمامی ۲۱ متهم پرونده به اتهام قتل شبهعمد ناشی از عدم رعایت نظامات دولتی و ایمنی ساختمان منتهی به قتل ساختمان در تهران ۴۳ نفر (۳۶ مرد و ۷ زن) و مصدومیت ۱۳ نفر، به ۳ سال حبس تعزیری و پرداخت دیه به خانواده و ورثهٔ جانباختگان حادثه، اقامت اجباری، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، لغو پروانهٔ اشتغال و منع اشتغال در حرفهٔ مهندسی ساختمان محکوم شدند.
این ریزش بر اثر شکست سازهای به خاطر نقض ضوابط فنی و استانداردها بود.[۵] ۱۳ نفر از مقصران این حادثه دستگیر شدهاند.[۶] مرگ حسین عبدالباقی مالک هلدینگ عبدالباقی و مقصر اصلی ریزش در ابهام باقی مانده است.
↑ «حسابهای عبدالباقی مسدود شد». اقتصادآنلاین. ۲۰۲۲-۰۵-۳۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
↑ «تجمعات امروز؛ اعتراض شماری از شهروندان در آبادان/ اعتصاب رانندگان اسنپ در تهران». خبرگزاری هرانا. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
بازشدن مسیر طبقه همکف ساختمان متروپل و دسترسی امدادگران به مغازهها». خبرآنلاین. ۲۰۲۲-۰۵-۲۴. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
از طرف مردم انگلیس به مردم آبادان، به ویژه آسیب دیدگان حادثه ساختمان متروپل، صمیمانه تسلیت عرض میکنم.
به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران علت کندی آواربرداری، احتمال ریزش مجدد ساختمان و وجود افراد در زیر آوار است.
با توجه به تجربه ما در تخریب ساختمان ، احتمالاً دو روز کاری برای تخریب و حمل نخاله به زمان نیاز داریم.
سومین روش اینه که با پرداخت بیمه برای تخریب ساختمان برای حفظ ایمنی و کاهش هزینه برای پرداخت خسارت و گرفتن مجوز قبل از انجام کار برا جلوگیری از دادن جریمه ها، میتونیم کمک زیادی به کاهش هزینه تخریب ساختمان بکنیم.
به گزارش پرشین سازه ، حمیدرضا صارمی اعلام کرد که بسیاری از سازندگانی که بدون پروانه ساخت یا خارج از چهارچوب های آن اقدام به ساختمان سازی می کنند، باید منتظر برخورد شهرداری باشند.